ONLINE DJ INTRO LES 

  DJ SCHOOL AMSTERDAM

HIER start JOUW DJ-CARRIèRE

Ontdek het DJ vak en ervaar de kick van het mixen

LEUK, LEERZAAM EN INSPIREREND

De Online Intro les DJ is zo ontworpen dat je de kick van DJ’en meteen beleeft. Waar draait het DJ vak om? Hoe word je een professionele DJ? Via onze unieke leermethode leer je snel mixen als een pro DJ en kan je je eigen geluid gaan bepalen.

GEAR ADVIES EN DOWNLOAD LINKS

Je krijgt bij de Intro Les DJ uitgebreid en actueel advies over welke DJ gear, speakers en koptelefoon het beste bij jouw budget passen, inclusief een directe link waarmee je met 5% korting de DJ gear morgen al in huis hebt. Je kunt dus meteen aan de slag!

gedetaileerde HD VIDEO opnames

Dankzij unieke opnames krijg je in detail te zien hoe je stap voor stap je eerste drop- en beatmixen kunt oefenen. Hierdoor word je snel beter en wordt het steeds makkelijker om professionele DJ mixen te maken met jouw tracks.

INCLUSIEF OEFENTRACKs

Mixen is het leukst als twee nummers perfect bij elkaar passen. Daarom hebben wij een lijst met tracks samengesteld waarmee je meteen de mooiste drop- en beatmixen kunt gaan maken. Doe je ogen dicht en je waant je in een club of op een festival.

Pioneer 2000nexus2 setup

De Intro Les DJ wordt gegeven op de internationale clubstandaard set van dit moment, de PIONEER CDJ-2000NXS2 speler in combinatie met de DJM-900NXS2 mixer. Zo kan je alvast wennen aan de gear waarmee je in de toekomst gaat draaien!

19 euro korting DJ OPLEIDING

Als je na de Intro Les DJ denkt: ‘dit is mijn ding!’, en je wilt van je passie je beroep maken, dan stimuleren wij dat natuurlijk!  Je ontvangt een voucher waarmee je direct 19 euro korting ontvangt bij deelname aan de Online DJ Opleiding!

 

WEES WELKOM

 INSCHRIJVING

vragen? neem contact op

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl